Camelot huisvest 100 internationale studenten

Camelot Europe schiet internationale studenten te hulp die nog steeds geen kamer hebben kunnen vinden in Tilburg. 

Binnen drie weken verzorgt de vastgoedbeheerder woonruimte voor een kleine 100 studenten aan de Tilburg University. Een leegstaand pand op het terrein van de Universiteit Tilburg wordt getransformeerd tot een complex van bijna 100 studentenkamers. Door een gebrek aan kamers in de stad Tilburg en omstreken is het vooral voor internationale studenten lastig om woonruimte te vinden. De studenten voor wie deze woonruimte bedoeld is verblijven momenteel in hotels.

In het complex zorgt Camelot voor volledig gemeubileerde en gestoffeerde studentenkamers, zodat de studenten er meteen in kunnen. Daarnaast komen er toiletten, douches, een wasserette, een ruime keuken en een gezamenlijke ruimte met onder andere een tafeltennis- en pooltafel. Vanaf 13 september kunnen de studenten hier terecht.

Giamo Tenlima, operations manager van Camelot: ‘Het doel van Camelot is het verzorgen van betaalbare woonruimte, ook voor internationale studenten. Zeker als dat betekent dat zij anders geen vaste woonruimte kunnen vinden.’