Piet Tulner wordt directeur bedrijvenpark H2O

Piet Tulner is benoemd tot directeur–bestuurder van de vennootschap die Bedrijvenpark H2O ontwikkelt (H2O BV).

Tulner (53 jaar) heeft een langjarige ervaring op het vlak van de ontwikkeling en realisatie van bedrijventerreinen. Tevens heeft hij elders in het land laten zien hoe bedrijfsterreinen in de markt gezet kunnen worden en bedrijfskavels succesvol verkocht kunne worden. Tulner heeft daarnaast dikwijls gewerkt op gebieden waar publieke en private belangen elkaar raken, ook in samenwerkingsverbanden van diverse gemeenten.

Richard van der Velden, sinds 10 jaar als bedrijfsleider werkzaam voor H2O BV beëindigt zijn werkzaamheden per 1 juli 2016 om zich te kunnen richten op nieuwe projecten. Afgesproken is dat hij voor de overdracht en speciale vragen beschikbaar blijft voor H2O BV, ook na 1 juli.

Met de benoeming van Tulner en per 1 januari van dit jaar de invulling van de raad van commissarissen met externe leden – niet langer eigen wethouders maar onafhankelijke leden met ruime expertise en ervaring in het bedrijfsleven – zijn weer twee belangrijke stappen gezet voor de toekomst van Bedrijvenpark H2O.

De aandeelhouders van H2O BV, de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek, zijn bezig met aanpassing en verruiming van bestemmingsplannen en de aanleg van een nieuwe aansluiting op snelweg A28 bij de voordeur van het bedrijvenpark.