Luxe hotelsuites geopend op De Pier in Scheveningen

Den Haag is vanaf vandaag een nieuwe toeristische attractie rijker: Pier Suites, waarbij voor het eerst in Nederland slapen boven strand en zee mogelijk is.

Maandag opende burgemeester Van Aartsen de luxe ‘Pier Suites’ op het Toreneiland van het Scheveningse icoon. De vijf in boutique-stijl gebouwde suites met jacuzzi en terras, bieden gasten een adembenemend uitzicht op de Noordzee. Met Pier Suites voegt de Pier in Scheveningen een nieuw element toe aan de veelzijdigheid van de badplaats. Overnachten boven zee kan vanaf € 300 per nacht en de eerste boekingen voor deze ‘rooms with a view’ zijn inmiddels binnen.


De Pier is sinds juli 2015 weer open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (een VolkerWessels onderneming) en DanZep het bijzondere bouwwerk in oktober 2014 kochten. Meer dan 3 miljoen bezoekers hebben de vernieuwde Pier inmiddels bezocht. De vernieuwde Pier is een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, winkels en activiteiten. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. De Pier is gratis toegankelijk voor bezoekers.