NIBC start bedrijfsverzamelgebouw The Zone

NIBC (h.o.d.n. The Zone) start in een verzameling bedrijfspanden aan de Burgemeester Patijnlaan 19 in Den Haag het bedrijfsverzamelgebouw The Zone.

Tegenover het Vredespaleis in Den Haag bevindt zich een nieuw bedrijfsverzamelgebouw: The Zone. Het complex van 4800 m² bestaat uit een verzameling bedrijfspanden, met als verbindende factor de gezamenlijke ruimtes op de begane grond. Veel kantoorruimtes zijn al in gebruik, maar er zijn nog vier compleet gerenoveerde verdiepingen te huur. 

The Zone biedt een zakelijke werkomgeving binnen de Internationale Zone van Den Haag. In dit deel van de stad zijn veel internationale bedrijven en instellingen gevestigd en The Zone past uitstekend binnen deze omgeving. Het bedrijfsverzamelgebouw biedt momenteel al plek aan een mix van nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven en organisaties, van de NIBC bank tot een start-up die zich bezighoudt met duurzame energie en van de Maatschappelijke Alliantie tot een architectenbureau. Begin 2019 zijn er vier strakke, lichte verdiepingen van elk circa 1000 m² beschikbaar.

De ruimtes en de faciliteiten op de benedenverdieping zijn geschikt voor het organiseren van meetings, trainingen en events. In de grootste vergaderzaal is ruimte voor 32 personen en er is een ruimte waar events tot 225 personen kunnen worden georganiseerd. In de toekomst wordt de Wintertuin herontwikkeld tot centraal ontmoetingsplein en eventlocatie tot 450 personen.

Het complex is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar, mede door de ligging tussen twee vliegvelden in.

Bij deze transactie waren Cushman & Wakefield en Nadorp betrokken.