William Investments en De Greef kopen kantoorgebouw Koningin Marialaan 15-17 in Den Haag

DEN HAAG - William Investments bv uit Rotterdam en De Greef uit Den Haag hebben gezamenlijk het kantoorgebouw Koningin Marialaan 15-17 in Den Haag verworven van Allianz Lebensversicherungs A.G. Het gebouw, met een oppervlak van 8340 m[sup]2[/sup] en 35 parkeerplaatsen is door de kopers verhuurd aan de Vereniging Nederlandse Gemeenten. De V.N.G. zal het gebouw gebruiken gedurende de ingrijpende renovatie van haar eigen vestiging. Over de toekomstige bestemming van het gebouw wordt nog beslist.

DEN HAAG - William Investments bv uit Rotterdam en De Greef uit Den Haag hebben gezamenlijk het kantoorgebouw Koningin Marialaan 15-17 in Den Haag verworven van Allianz Lebensversicherungs A.G. Het gebouw, met een oppervlak van 8340 m2 en 35 parkeerplaatsen is door de kopers verhuurd aan de Vereniging Nederlandse Gemeenten. De V.N.G. zal het gebouw gebruiken gedurende de ingrijpende renovatie van haar eigen vestiging. Over de toekomstige bestemming van het gebouw wordt nog beslist.

Deltastate makelaars en vastgoedadviseurs bracht de verkooptransactie tot stand. Jones Lang Lasalle en Jacobus Recourt waren betrokken bij de verhuur aan de V.N.G.