Zes adjunct-directeuren benoemd bij DTZ Zadelhoff

AMSTERDAM - Vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff heeft zes nieuwe adjunct-directeuren benoemd voor verschillende afdelingen en kantoren. De benoemingen gaan in per 1 januari 2010. Het gaat om Guido Aben, Feddo Bosveld, Tijn Rademakers, Patrick Steenstra Toussaint, Martijn Bosschers en Hans van den Reek.

AMSTERDAM - Vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff heeft zes nieuwe adjunct-directeuren benoemd voor verschillende afdelingen en kantoren. De benoemingen gaan in per 1 januari 2010. Het gaat om Guido Aben, Feddo Bosveld, Tijn Rademakers, Patrick Steenstra Toussaint, Martijn Bosschers en Hans van den Reek.

Drs. ir. Guido Aben (34) is benoemd tot adjunct-directeur van de afdeling Valuation Advisory Services (VAS) van DTZ Zadelhoff, gevestigd in Amsterdam. Aben studeerde Bouwkunde en Bedrijfseconomie. In 2001 startte hij bij de afdeling Corporate Services. Op 1 januari 2006 maakte hij de overstap naar VAS waar hij zich heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van grootschalige portefeuillewaarderingen en -analyses.
Feddo Bosveld MRICS RT (35) is benoemd tot adjunct-directeur verantwoordelijk voor Healthcare. Bosveld startte na zijn hbo-opleiding Management, Economie & Recht in september 1999 bij DTZ Zadelhoff, als trainee op de afdeling Valuation Advisory Services. In 2006 stond Bosveld aan de wieg van de afdeling Healthcare.
Tijn Rademakers (33) is benoemd tot adjunct-directeur van het Amsterdamse Agency kantoor van DTZ Zadelhoff. Rademakers startte in 2002 met een afstudeerstage voor de hbo-opleiding Management, Economie & Recht bij de Rotterdamse vestiging van DTZ Zadelhoff, waarna hij april 2003 in dienst trad.
In 2005 maakte hij de overstap naar Amsterdam. Sinds die tijd houdt hij zich vanuit de Amsterdamse vestiging van DTZ specifiek bezig met kantoorverhuur.
Mr. Patrick Steenstra Toussaint (35) is benoemd tot adjunct-directeur verantwoordelijk voor Asset Management. Steenstra Toussaint studeerde rechten. Hij trad in februari 2003 bij DTZ Zadelhoff in dienst als trainee makelaardij in Amsterdam. In 2006 stapte hij over naar de afdeling Investments en in 2007 verlegde hij zijn focus naar de internationale beleggingsmarkt. Sinds medio 2009 houdt hij zich primair bezig met asset management.
Martijn Bosschers RT (37) )is benoemd tot adjunct-directeur van het Utrechtse Agency kantoor van DTZ Zadelhoff. Bosschers deed eveneens de hbo-opleiding Management, Economie & Recht. Hij trad in 2000 in dienst bij DTZ Zadelhoff in Utrecht. Na een uitstapje van anderhalf jaar vervolgde hij in 2005 zijn carrière bij onze Amsterdamse vestiging, om in 2008 terug te keren naar het vertrouwde Utrechtse. In Utrecht richt hij zich met name op bedrijfsruimte in en om het Utrechtse.
Drs. Hans van den Reek RT (41) is benoemd tot adjunct-directeur van het Eindhovense kantoor van DTZ Zadelhoff. Volgend op de HEAO studeerde Van den Reek Planologie in Nijmegen. In het jaar 2000 startte hij bij DTZ Zadelhoff in Eindhoven, waar hij zich richt op de beleggingsmarkt.