Janssen-Cilag huurt 3400 m² in BondPark Breda

BondPark Breda ‘Benelux Office Space’ verwelkomt twee nieuwe huurders aan de Graaf Engelbertlaan 75 in Breda. Janssen-Cilag huurt 3422 m² en een tweede huurder 363 m² kantoorruimte.

Farmaceutisch bedrijf Janssen-Cilag is onderdeel van de Johnson & Johnson-groep, de wereldwijde marktleider op het gebied van gezondheidszorgproducten. Janssen-Cilag streeft door middel van onderzoek naar het behandelen, genezen en voorkomen van ziektes op het gebied van oncologie, neurowetenschappen, infectieziekten en vaccins, immunologie en cardiovasculaire en metabole ziekten.

De tweede huurder is een ontwikkelaar en producent van uitrustingen voor industriële automatisering en inspectie wereldwijd.

Beiden kiezen voor BondPark vanwege de kwaliteiten van het gebouw, de facilitaire mogelijkheden in het gebouw en de ideale ligging in de Benelux ten opzichte van hun andere vestigingen.

BondPark biedt diverse faciliteiten, waaronder vergaderzalen, restaurant, coffee corner, flexplekken en een receptie. Het object biedt de mogelijkheid om 'all-in offices', 'customized offices' of 'standard offices' te huren, variërend van 20 m² tot 5500 m² kantoorruimte. Het kantoorgebouw heeft een oppervlakte van circa 18.000 m² met 600 parkeerplaatsen. Er zijn nog enkele units beschikbaar.

De verhuurder, BondPark cv, werd bij beide transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff.