Asics opent flagshipstore in Amsterdam

AMSTERDAM - Asics heeft recentelijk het winkelgedeelte in het Byzantium gebouw aan de Stadhouderskade een 'ultimate performance store' geopend. Het is de eerste store in Europa die beschikt over het ASICS Running LAB concept. Het bedrijf huurt 600 m[sup]2[/sup]. De letters van het merk ASICS staan voor de Latijnse spreuk Anima Sana In Corpore Sano, een gezonde geest in een gezond lichaam.

AMSTERDAM - Asics heeft recentelijk het winkelgedeelte in het Byzantium gebouw aan de Stadhouderskade een 'ultimate performance store' geopend. Het is de eerste store in Europa die beschikt over het ASICS Running LAB concept. Het bedrijf huurt 600 m2. De letters van het merk ASICS staan voor de Latijnse spreuk Anima Sana In Corpore Sano, een gezonde geest in een gezond lichaam.

De winkel draagt de ‘sound mind, sound body’ filosofie van Asics uit. Het FOOT ID en Running LAB zijn gevestigd in een twee verdiepingen hoge constructie in het midden van de winkel.
Cushman & Wakefield begeleidt ASICS als exclusief adviseur bij de expansie in Europa. CB Richard Ellis trad op voor verhuurder.