PROVADA Congres Maatschappelijk Vastgoed van Reliplan en PropertyNL

Reliplan/Maatschappelijk Vastgoed en PropertyNL hebben besloten in het najaar samen een Nationaal Maatschappelijk Vastgoedcongres te organiseren.

Reliplan werkt sinds 1995 onder leiding van Mickey Bosschert aan het verbeteren van de markt voor religieus en maatschappelijk vastgoed. PropertyNL werkt sinds 2000 aan het systematiseren van commercieel vastgoed en presenteert woensdag op de Provada de website Ventu.nl; de grootste verzameling commercieel vastgoed.

Directeur van Reliplan, Mickey Bosschert: ‘Ik denk dat maatschappelijk vastgoed in Nederland nog veel beter in kaart gebracht kan worden. Wij hebben meer zoekers dan mensen denken. Het is dan ook fijn als PropertyNL en Ventu ons helpen met het vinden van geschikte locaties. Ons gezamenlijke congres zal een goede aftrap zijn.’

PropertyNL-directeur Wabe van Enk: ‘Ik vind het knap hoe Reliplan/Maatschappelijk Vastgoed deze niche in de vastgoedmarkt op de kaart heeft gezet en wij willen graag gezamenlijk kijken hoe we de markt voor maatschappelijk vastgoed meer dynamiek kunnen geven.’

Meer informatie over de research, de data en het congres bij Inge Blom, marketingmanager Reliplan/Maatschappelijk Vastgoed, en Sasja Albersen, marketing director PropertyNL.