Marco Stolwijk treedt in dienst van Kadans Science Partner

Marco Stolwijk (37) is in dienst getreden bij Kadans Science Partner als manager vastgoedmanagement voor de kennisintensieve vastgoedportefeuille binnen Kadans.

Hij vormt in deze functie een belangrijke schakel en geeft mede leiding aan de vastgoedmanagementafdeling van Kadans. De vastgoedportefeuille, met een omvang van circa € 300 mln, wordt voor zowel in- als externe opdrachtgevers beheerd. De vastgoedmanagementafdeling draagt zorg voor het technisch, facilitair, commercieel en financieel beheer.
Verder zal Stolwijk zorgdragen voor het opstellen van het beleid van de afdeling, waarbij afstemming plaatsvindt met de strategie en het vastgoedbeleid van de organisatie.

Stolwijk heeft Bouwtechnische Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool gestudeerd, waarna hij werkzaam is geweest bij onder andere VB&T en recentelijk bij MVGM Vastgoedmanagement.

Kadans Science Partner is ontwikkelaar en belegger van commercieel vastgoed en richt zich op het accommoderen van kennisintensieve technologische bedrijven en instellingen door ontwikkeling, realisatie en beheer van specifieke gebouwen. Deze gebouwen bieden multifunctionele ruimten, voor gebruik als kantoor, laboratorium, cleanroom en (pilot) plant. Kadans Science Partner is met name actief voor bedrijven en instellingen binnen de gebieden van het topsectorenbeleid.