Synchroon ontwikkelt op Zeeburgereiland 151 woningen

Synchroon ontwikkelt op Zeeburgereiland het plan Heroes: 151 koop- en huurappartementen verdeeld over 3 appartementengebouwen. De gebouwen tellen 10 woonlagen.

Heroes komt aan de Urban Sport Zone en het park van Zeeburgereiland. Het ontwerp is afkomstig van Arons en Gelauff Architecten uit Amsterdam.

Het bijzondere van Heroes is volgens de ontwikkelaar de veelzijdigheid in woningaanbod: koop, huur, groot of iets kleiner, het is er allemaal te vinden. De woonoppervlaktes van de koopappartementen lopen uiteen van 74 m² tot 218 m². Er kan een keuze worden gemaakt uit 3-, 4- en een aantal 5-kamerappartementen. Onder de gebouwen bevindt zich een grote parkeerkelder.

De trapsgewijze opbouw van de woongebouwen zorgt ervoor dat alle appartementen voorzien zijn van een groot balkon of terras. Afhankelijk van de ligging van het appartement is een vrij uitzicht over het buiten-IJ of de directe omgeving gegarandeerd.
Het is de verwachting dat de appartementen kunnen worden aangeboden in een prijssegment vanaf circa € 300.000 tot circa € 1.000.000 von.

Fris Woningmakelaars Amsterdam start binnenkort met de verkoop van Heroes.