René Keulen wordt financieel directeur bij OCP

René Keulen is toegetreden tot het managementteam van Orange Capital Partners (OCP) in de rol van financieel directeur.

In de afgelopen 20 jaar bekleedde Keulen verschillende senior financiële functies bij nationale en internationale vastgoedbedrijven.

In zijn nieuwe rol zal hij verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van de operationele en financiële architectuur na de snelle groei van OCP in de afgelopen jaren. Nu Keulen toetreedt, bestaat het OCP-team uit 30 medewerkers die meer dan € 1 miljard aan activa beheren in zowel de residentiële als convenience-retail partnerships.

Victor van Bommel, CEO: "We zijn erg blij dat René heeft besloten om zich bij OCP aan te sluiten. Hij heeft een schat aan ervaring in controlling, financiële governance en risicobeheer, wat cruciaal zal zijn naarmate we onze activiteiten blijven uitbreiden en onze positie als innovatieve nichespeler in de Nederlandse institutionele vastgoedmarkt verder versterken."

René Keuleni: "Ik ben verheugd deel te nemen aan OCP, een snelgroeiend bedrijf. Ik ben toegewijd dit bedrijf te laten werken volgens de hoogste normen van integriteit en transparantie."

Laatste nieuws

Evenementen