IMC huurt 5000 m² in gebouw Infinity in Amsterdam

Beurshandelaar IMC heeft een 10-jarig huurcontract getekend voor circa 5000 m² kantoorruimte in kantoorgebouw Infinity, de bekende 'glazen schoen' pal naast de A10 in Amsterdam.

Het kantoorgebouw dat door MVSA Architects is ontworpen, is gelegen aan de Amstelveenseweg in Amsterdam, direct naast de ring A10, en wordt gemanaged door CBRE Global Investors voor een van haar klanten. Het is het voormalige hoofdkantoor van ING.

IMC zal per 1 maart 2018 haar intrek nemen op de bovenste drie verdiepingen van het gebouw. Voorafgaand worden de vloeren hoogwaardig gerenoveerd, waarbij - naast het aanbrengen van een nieuw atrium- de vloeren voorzien worden van nieuwe computervloeren, klimaatplafonds en ledverlichting.

Het gebouw is onlangs getransformeerd van een single tenant naar een multi tenant kantoorgebouw met vele voorzieningen zoals een koffiebar, bedrijfsrestaurant en meeting en business center. IMC is de derde grote huurder die het gebouw zal betrekken. Eerder namen al Lexence en The Office Operators intrek in het gebouw. Er zijn nog slechts enkele vloeren beschikbaar.

Makelaars CBRE en DRS ondersteunen CBRE Global Investors bij de verhuur.

IMC is actief in beurshandel. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve technologie, gebruikt geavanceerde handelsstrategieën en treedt op meer dan 100 beurzen en handelsplatformen op als market maker. IMC is opgericht in 1989, heeft meer dan 500 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Chicago, Sydney, Hong Kong en New York.

IMC werd in deze transactie begeleid door EPAC Property Counselors.