Colliers verhuist naar Citroën-gebouw

Colliers verlaat na 47 jaar de Amsterdamse Zuidas. De vastgoedadviseur betrekt per 11 februari haar nieuwe hoofdkantoor naast het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Op deze historische plek in de stad geeft eigenaar Bouwinvest het voormalige Citroën-gebouw, The Olympic 1962 (vernoemd naar het bouwjaar) een nieuwe invulling als inspirerende werkomgeving. Het gebouw meet 15.500 m² en krijgt een Breaam good certificering. Colliers heeft de ambitie om er een WELL-kantoor van te maken.

Het lifestyle office bestaat uit drie verschillende zones. Langs de raamkant zijn alle werkplekken ingericht. In het midden van de ruimte is de vergaderzone. En er is een openbaar gedeelte voor de community met een café en bar dat zorgt voor verbinding en interactie. Tenslotte is er een bibliotheek gemaakt voor concentratie en stilte. Het Olympische thema komt overal in het kantoor terug.

Dirk Bakker, ceo Colliers: 'Een inspirerende werkomgeving geeft een boost aan het resultaat. Dit kantoor past precies bij onze ambitie om employer of choice te worden’.

Colliers vestigt zich samen met Under Armour, Restaurant NENI, Parcom Capital, Deloitte Digital en Bacardi in Building 1962