Royal Properties Group koopt 9 winkellocaties

Royal Properties Group koopt in totaal 18 verhuurde winkelruimtes verdeeld over 9 locaties in het zuidelijke deel van Nederland voor € 7,035 mln. Een ervan is het voormalige V&D-pand aan de Vleesstraat in Venlo.

Juul Derks van Sebald: 'Interessant aan deze acquisitie zijn de optimalisatiemogelijkheden boven de A1-winkels. Neem de 4000 m² van de voormalige V&D in Venlo: de grote vloeroppervlakten met roltrappen vragen om een alternatieve invulling. Hier gaan we komende periode hard aan werken.'

De winkels zijn hoofdzakelijk gelegen op A-locaties van de wat kleinere steden, zoals Middelburg, Nijmegen en Venlo. Huurders zijn onder meer Douglas, Esprit, Hema, MS Mode en Scapino.

De recente aankoop vult een reeds bestaande portefeuille aan, van vooral winkels en supermarkten. Deze vormen nu gezamenlijk een landelijk gespreide portefeuille van € 70 mln.

Verkoper is een door Bouwfonds IM gemanaged fonds dat in de transactie werd bijgestaan door Cushman & Wakefield en Simmons & Simmons. Sebald vertegenwoordigde de Royal Properties Group en werkte hierbij samen met notariskantoor Schut van de Ven.