Van Aetsveld en Cmotions naar Atoomclub Amersfoort

Van Aetsveld en Cmotions hebben ruimte gehuurd in AtoomClub Amersfoort A1. 

Nog voor de officiële opening van het kantorenbelevingsconcept AtoomClub Amersfoort A1 hebben bedrijven Van Aetsveld en Cmotions besloten zich hier langjarig te gaan vestigen.

In totaal hebben 7 huurders inmiddels gekozen voor deze derde AtoomClub-locatie aan Maanlander 47. Van Aetsveld biedt advies op het gebied van verander- en projectmanagement. Met ruim 50 medewerkers in dienst bieden ze service op maat voor middelgrote tot grote bedrijven die veranderingen willen realiseren. Van Aetsveld zal een groot gedeelte van de tweede verdieping in gebruik gaan nemen. Huurconsult en MVGM waren als adviseur betrokken.

Cmotions is gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van gegeven voor strategische en operationele marketingbeslissingen. Cmotions zal zich op het grootste deel van derde verdieping vestigen. Spring Real Estate droeg de lead aan.

Beide bedrijven zullen de huurovereenkomst ondertekenen op de officiële opening in combinatie met het evenement ‘ De Gouden SKEPP’ op donderdag 30 juni aanstaande. Met de komst van deze twee bedrijven is de bezettingsgraad inmiddels 30% binnen het gebouw van circa 4000 m².

AtoomClub Nederland beoogt dit najaar haar volgende vestiging te openen met als doel om binnen 2 jaar tot 8 locaties uit te groeien over Nederland.