Denso huurt 1600 m² in WTC Amsterdam

Denso Europe huurt circa 1600 m² kantoorruimte in het World Trade Center Amsterdam.

CBRE Global Investors heeft de huurovereenkomst gesloten met Denso Europe voor de kantoorruimte op level 4 in de I-toren. De kantoorruimte is gelegen aan het Strawinksylaan 1865 te Amsterdam. De verhuurtransactie omvat behalve 1600 m² kantoorruimte ook 13 parkeerplaatsen.

Denso Corporation is een leverancier van geavanceerde automotive technologie, systemen en componenten voor 's werelds grootste autofabrikanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Japan. Denso Europe is het regionale hoofdkantoor en biedt ondersteuning voor een groot aantal Europese Denso bedrijven op het gebied van verkoop en service, logistiek, it, hr, financiën en administratie.

WTC Amsterdam is onderdeel van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd fonds van CBRE Global Investors. Het gebouw is de flagship asset van het CBRE DOF met een omvang van circa 145.000 m² bvo aan kantoren en voorzieningen.

De belangen van CBRE Global Investors werden behartigd door TREC in collegiale samenwerking met JLL, CBRE en Cushman & Wakefield. De belangen van Denso Europe werden behartigd door Solved. Tevens is Solved Project Management verantwoordelijk voor de turn-key oplevering van het kantoor.

Laatste nieuws

Evenementen