Vastint verhuurt kantoorruimte in Baarn

Vastint Netherlands is een huurovereenkomst aangegaan met Smelt Werving & Selectie voor circa 700 m² kantoorruimte in het gebouw Amaliawolde in Baarn.

Amaliawolde ligt recht tegenover het NS Station van Baarn en wordt omringd door statige woon- en kantoorvilla’s in een parkachtige omgeving. In de directe nabijheid zijn onder meer LVMH Group, Universal en Senior Publications Nederland gehuisvest. Het centrum van Baarn bevindt zich op loopafstand. Momenteel is nog circa 1750 m² kantoor beschikbaar voor de verhuur. 
In Amaliawolde is het recent opgeleverde businesscenter Coen&co gehuisvest, waar al vanaf een maand een volledig ingerichte, zelfstandige en professionele kantoorunit gehuurd kan worden.

Smelt Werving & Selectie is gespecialiseerd in strategisch recruitment & resourcing voor de geneesmiddelenindustrie, medical devices industrie, clinical research organisaties en andere stakeholders in het landschap van de gezondheidszorg.

Vastint Netherlands werd bij deze transactie geadviseerd door MVGM Bedrijfshuisvesting in samenwerking met CBRE en Castanea Bedrijfsmakelaars.