Groep met 28 trainees van start bij Cushman & Wakefield

Een nieuw traineeship is gestart bij Cushman & Wakefield in Nederland. Een groep van 28 trainees zal gedurende een jaar worden opgeleid tot vastgoedadviseur.

Het traineeship bestaat al 20 jaar bij vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff, dat sinds twee weken onderdeel is van de Cushman & Wakefield groep.
Jeroen Lokerse, Head of Netherlands Cushman & Wakefield: “Dit traineeprogramma is een van de eerste gezamenlijke initiatieven sinds de fusie. Investeren in talent is voor ons van belangrijke waarde omdat we dankzij de kennis en kunde van onze mensen kunnen excelleren in onze dienstverlening. Ik ben er dan ook trots op dat we vandaag met zo´n grote groep talenten dit programma zijn gestart.”

Het traineeprogramma duurt een jaar, waarbij een start wordt gemaakt met de basis en aanvullende theorie over vastgoed. Het jaar wordt afgesloten met een examen. Naast de dagelijkse begeleiding van een mentor krijgen trainees theorie- en praktijkdagen op het gebied van vastgoed en andere vaardigheden, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Hierbij wordt onder andere gewerkt met Insights Discovery, een ontwikkelinstrument dat inzicht geeft in gedragsvoorkeuren en concrete handvatten biedt voor de ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit.

Alle trainees hebben een wo- of hbo-studie afgerond met uiteenlopende studierichtingen. Via het succesvolle traineeprogramma zijn de afgelopen 20 jaar vele trainees opgeleid die inmiddels een senior management- of directierol bekleden binnen de organisatie. Maar ook buiten het bedrijf zijn meerdere mensen, die ooit als trainee zijn begonnen, op bepalende posities werkzaam binnen de Nederlandse vastgoedmarkt.

Laatste nieuws

Evenementen