David Oyens van Spring Real Estate naar Amsterdam Realty Partners

 David Oyens vertrekt bij Spring Real Estate. Hij stapt per 1 februari over naar Amsterdam Realty Partners.

Na meer dan 10 jaar als makelaar in commercieel onroerend goed werkzaam te zijn geweest heeft Oyens gekozen om verder te gaan als vastgoedontwikkelaar. Amsterdam Realty Partners (A.R.P.) is een jong bedrijf (opgericht in 2014) dat zich focust op het ontwikkelen en beheren van vastgoed. De directie wordt gevormd door Bart Hoebee (ceo) , een van de oprichters van Spring Real Estate, en Freek van Waveren (cfo).

Oyens verlaat Spring Real Estate op eigen verzoek. "Na 10 jaar actief te zijn geweest in de makelaardij is het tijd voor een nieuwe uitdaging in de projectontwikkeling, een tak van sport in de vastgoedmarkt die mij altijd heeft aangesproken".

Oyens was in 2011 één van vier de oprichters van Spring Real Estate, dat destijds een sterke focus op huurdersadvies had. Hij was één van de belangrijke initiators bij Spring Real Estate bij de groei naar een full service vastgoedadvies kantoor. In de afgelopen 18 maanden heeft hij mede vorm gegeven aan de beleggingsafdeling, wat in 2016 heeft geleid tot een beleggingsvolume van meer dan € 200 mln.

Robert Kat, Partner Spring Real Estate: "David is een man met een groot netwerk en creatieve oplossingen. Hij heeft de afgelopen zes jaar veel betekend voor de groei van Spring Real Estate. Wij zijn hem daarvoor zeer dankbaar en wensen hem veel succes toe bij zijn nieuwe uitdaging.”