Ingenieursbureau MWH verhuist naar kantoorgebouw De Enk in Arnhem

Cocon Vastgoed Management heeft circa 880 m² kantoorruimte verhuurd aan MWH. De ruimte ligt in de zuidvleugel van het kantoorgebouw De Enk aan de Tivolilaan 205 in Arnhem.

Kantoorgebouw De Enk ligt dichtbij de Velperweg in Arnhem aan de entree van het AKZO Nobel Center, tegenwoordig ook wel Velperparc genoemd. Het is een, deels monumentaal, full service kantoorgebouw, waar huurders diverse voorzieningen met elkaar delen. Onlangs is het gebouw voorzien van een nieuw restaurant, receptie en centrale vergadervoorziening. Het is het eerste monumentale kantoorgebouw in Arnhem dat over een A-energielabel beschikt.

Ingenieurs- en adviesbureau MWH is actief in de vakgebieden milieu, veiligheid, bodem, compliance, assetmanagement en infrastructuur in zowel de publieke als private sector. De organisatie was eerder gevestigd aan de Westervoortsedijk in Arnhem.

MWH werd bij deze transactie begeleid door CBRE. Cocon Vastgoed Management werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff, sinds 15 november onderdeel van de Cushman & Wakefield groep.