RICS Nederland verwelkomt 14 nieuwe leden

De Nederlandse afdeling van de Royal Institution of Chartered Surveyors, RICS in Nederland, verwelkomt 14 nieuwe leden, die voortaan de titel MRICS (Member of RICS) mogen voeren.

Het ledenbestand van RICS in Nederland komt daarmee op 934. “Wij willen dat RICS aanwezig is in alle segmenten van de vastgoed sector. Van de bouw, de financiële wereld tot aan het facility management. Hoe beter onze leden een goede afspiegeling vormen van de maatschappij, hoe effectiever wij kunnen zijn. Daarbij staat altijd voorop dat groei niet ten koste gaat van kwaliteit”, aldus Liselot Dalenoord, country manager van RICS in Nederland tijdens een druk bezochte RICS nieuwjaarsbijeenkomst.

In totaal kwamen 18 kandidaten op, waarvan vier niet voor toelating in aanmerking kwamen. Voor het volgende final assessment in april 2019 bereiden ruim 165 kandidaat-leden zich voor op hun toelating. De kandidaat-leden worden uitvoerig getoetst op hun deskundigheid en vakbekwaamheid. Ook worden zij getoetst op ethische principes, de toepassing van de RICS gedragscode en het nemen van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De nieuw benoemde leden zijn:

Joris Aanhane – AM Real Estate Development
Ton Boon – Maarsen Groep
Jurre Brantsma – DTZ Zadelhoff
Bernadette de Bruijn – Taxaties en advies (arts, jewelry & antiques)
Matthew Edmonds – Prologis Management
Casper Hesp – Syntrus Achmea Real Estate & Finance
Robert Hupkes – Colliers International Netherlands
Marien Kleinjan – AM
Michel Langlois van den Bergh -  ING Real Estate Finance
Hans Nieuwenhoven – Haagse Hoge School
Pieter Ris – Prologis Management
Moniek Ruitenbeek-Huinink – Verschuuren & Schreppers
Erik Vlaming – Base Value
James Wythe -  Aberdeen Standard Investments