BabyPlanet naar meubelboulevard Drachten

Babyspeciaalzaak BabyPlanet gaat zich vestigen op woonboulevard Drachten. Tevens is de huurovereenkomst met beddenspeciaalzaak Meulen & Baarsma verlengd.

Met de komst van de nieuwe keten voert de eigenaar ook een kwaliteitsimpuls voor de woonboulevard door. Eigenaar van woonboulevard Drachten is het fonds M7 EREIP III Dutch Propco B.V. van M7 Real Estate Netherlands.

BabyPlanet huurt 2400 m² winkelruimte. De keten van speciaalzaken met alles voor de baby en de zwangere vrouw, heeft een korte termijn huurovereenkomst gesloten voor circa 2400 m² winkelruimte. BabyPlanet heeft als doel zich permanent te vestigen op de woonboulevard, waarvoor nieuwbouw gerealiseerd zal worden op de naastgelegen kavel. Gelijktijdig met de realisatie van de nieuwbouw zal het bestaande gedeelte van de woonboulevard en het bijbehorende terrein opnieuw worden ingericht en een aanzienlijke kwaliteitsimpuls krijgen. De totale oppervlakte van de woonboulevard zal na realisatie van de nieuwbouw circa 38.000 m² bedragen.

Volgens M7 Real Estsate spreekt beddenzaak Meulen & Baarsma met de huurverlenging haar vertrouwen uit over de toekomst van de woonboulevard. De huurverlenging betreft circa 1200m² winkelruimte.

De transacties zijn zelfstandig door M7 Real Estate Netherlands tot stand gebracht en er zijn nog enkele units beschikbaar voor verhuur.