Verbouwing winkelcentrum Toolenburg van start

Altera Vastgoed is gestart met de revitalisatie van winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp. Door de verbouwing wordt het winkelcentrum uitgebreid met ruim 500 m² naar ruim 8200 m².

Het centrum krijgt onder meer nieuwe entreepartijen, een betere routing en een sfeervol centraal plein. Daarnaast worden Albert Heijn en Dirk van de Broek vergroot en vernieuwen diverse ondernemers hun winkel. Planning is dat de revitalisatie voor de feestdagen gereed is.
Nieuwe huurders zijn onder andere Kruidvat, Gall & Gall en Etos. Kruidvat opent dit jaar nog een winkel van 400 m². Etos opent op korte termijn haar deuren en Gall & Gall heeft reeds haar winkel geopend. Op de eerste verdieping is, in de voormalige bibliotheekruimte (ruim 500 m²) verhuurd aan Zonnestudio La Costa. Hiermee is het winkelcentrum nagenoeg volledig verhuurd.

RELOCATIE Naast de komst van nieuwe winkels worden gedurende de verbouwingswerkzaamheden ook enkele winkels gereloceerd binnen het centrum.
Winkelcentrum Toolenburg wordt volgens Altera door de revitalisatie een nog krachtiger wijkwinkelcentrum met twee supermarkten aangevuld met een kwalitatief goed winkelaanbod in dagverse artikelen en andere dagelijkse boodschappen. Door de aanwezigheid van zelfstandige ondernemers is er een goede balans tussen bekende ketens en lokale speciaalzaken ontstaan.

Colliers International begeleidt namens Altera Vastgoed de verbouwingswerkzaamheden. De verhuur wordt verzorgd door JLL.