CIZ huurt in Courtyard Building op Papendorp

Commerz Real Investmentgesellschaft heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor Courtyard Building te Utrecht Papendorp. De overeenkomst heeft betrekking op circa 2600 m² kantoorruimte.

 

Nieuwe huurder is Centrum Indicatiestelling Zorg. Het CIZ is verantwoordelijk voor de toewijzing van langdurige zorg aan burgers op basis van de Wet langdurige zorg. In het (hoofd)kantoor worden directie en stafdiensten ondergebracht.

Courtyard Building (circa 36.000 m²) is gelegen op het kantorenpark Utrecht-Papendorp. Het afgelopen jaar heeft de begane grond van het voormalige Compaq hoofdkantoor een transformatie ondergaan. ProVIP heeft in opdracht van en in samenwerking met Commerz Real Investementgesellschaft een concept uitgewerkt waarbij huurders tal van centrale voorzieningen tot hun beschikking krijgen, waaronder onder andere een vergadercentrum, sportruimte en zogenaamde Good Food Bar. Daarnaast is speerpunt in het concept de huurders faciliteiten te bieden die bijdragen om een druk werkbestaan te combineren met een gezonde levensstijl.

Bij deze transactie werd verhuurder geadviseerd door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting collegiaal met JLL en ProVIP.

Laatste nieuws

Evenementen