Spaanse Inditex met vier winkelformules in Hoog Catharijne

De Spaanse retailer Inditex opent winkels voor vier van haar merken in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

'Na het succes van de Zara-winkel, die in december 2012 opende in winkelcentrum Hoog Catharijne, heeft Klépierre huurovereenkomsten getekend voor vier Inditex merken. Bershka, Stradivarius, Zara Man en Zara Home openen in de eerste fase van het herontwikkelde Hoog Catharijne'. aldus een bericht van eigenaar Klépierre.

De Inditex-winkels, met een totaal vloeroppervlak van meer dan 4.000 m2, krijgen een plek in het 'spectaculaire' Entreegebouw, dat direct verbonden is met het stadscentrum.

Christophe Moureaux, Country Manager voor Klépierre Nederland, zegt dat dankzij de herontwikkeling van het winkelcentrum, Hoog Catharijne straks Nederlandse en Europese retailers de mogelijkheid biedt een ongekende winkelbeleving te realiseren voor de consument.

Met 26 miljoen bezoekers per jaar voor de herontwikkeling is Hoog Catharijne het drukst bezochte winkelcentrum van Nederland en een van Europa’s top 10 winkelcentra. Na de herontwikkeling biedt Hoog Catharijne 100.000 m2 winkelruimte, 'waarmee het een van de meest iconische Europese retail locaties is, met het beste food en winkelaanbod', aldus het persbericht.