Voormalige directors capital markets DTZ en JLL starten TLF Real Estate

Hans van den Bergh en Hans van den Reek hebben samen TLF Real Estate opgericht. De vastgoedadviseur uit Eindhoven is gespecialiseerd in logistiek vastgoed en begeleidt klanten bij ontwikkeling en investment.

 

Van den Bergh was tot september vorig jaar national director capital markets bij JLL. Hij trad in 1999 als taxateur in dienst van wat toen nog Jones Lang LaSalle heette. Daarvoor werkte hij drie jaar als belastingadviseur bij Ernst & Young. In 2004 werd hij associate director capital markets voor het Eindhovense kantoor van JLL.

Van den Reek is afkomstig van DTZ Zadelhoff, thans Cushman & Wakefield. Hij startte daar in 2000 als senior consultant, om 10 jaar later associate director te worden en begin 2015 director capital markets.

TLF Real Estate adviseert in hoofdzaak institutionele beleggers bij logistieke investeringen. Ook begeleidt de onderneming bij sale-and-lease-back.
Een van haar klanten is de Duitse belegger Deka, die TLF als adviseur heeft gevraagd bij de gewenste uitbreiding van zijn logistieke portfolio. Deka heeft in Tilburg het distributiecentrum van GVT Group of Logistics gekocht middels een sale and lease back transactie.