43 nieuwe leden RICS Nederland

RICS Nederland heeft 43 nieuwe leden. Daarmee telt RICS in Nederland nu 821 leden.

'Nederland levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de groei van RICS in Europa, waar wij in totaal 800 nieuwe leden mogen verwelkomen', aldus Ed Nypels, Countrymanager van RICS in Nederland, tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van RICS in Amsterdam.

RICS in Nederland is niet alleen gegroeid in ledental, maar ook in de breedte. Bij Young RICS zijn nu 150 leden aangesloten. Er zijn vakgroepen bij gekomen. RICS heeft mediation in de vastgoedsector geïntroduceerd. Nypels: 'Groei stelt ons in staat een vooraanstaande rol te blijven spelen. Zoals bijvoorbeeld in de taxatiesector en in de contacten met DNB en de AFM. Meer leden stellen ons in staat de integriteit van de vastgoedsector zo sterk mogelijk te bevorderen. De organisatie RICS groeit mee en betrekt een grotere ruimte in het kantoorgebouw in Voorburg.'

RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) is een instituut voor vastgoedprofessionals, waarbij 125.000 leden wereldwijd zijn aangesloten, inclusief 821 in Nederland. RICS stelt het algemeen belang voorop en bevordert dat haar leden professioneel en integer handelen. De organisatie stelt normen op voor de beroepsuitoefening en opleidingen en handhaaft gedragscodes door onafhankelijk tuchtrecht.

Laatste nieuws

Evenementen