Ruim 13.000 m² bedrijfsruimte verkocht op industrieterrein Bijsterhuizen

Op Industrieterrein Bijsterhuizen bij Nijmegen zijn drie geschakelde bedrijfshallen verkocht. Prijs en koper zijn niet bekendgemaakt.

De panden, gelegen aan Bijsterhuizen 1107, zijn door Verbeek Bedrijfsmakelaars (IBG) verkocht namens opdrachtgever Reparco Vastgoed.

Het gaat om drie aan elkaar geschakelde bedrijfshallen van ieder ca. 4.100 m2 groot met vrijstaande kantoorruimte van circa 980 m², gelegen op een perceel van 22.300 m². Koper is Broekman Beheer.

Industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Inmiddels zijn veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek op het terrein gevestigd, waaronder TDG, TNT Logistics en diverse lokale partijen. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als Düsseldorf bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen is op korte afstand nabij, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd.

Verbeek Bedrijfsmakelaars bracht deze verkooptransactie tot stand in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.