Herontwikkelingsproject De Donck in Den Bosch opgeleverd

Recent is herontwikkelingsproject De Donck aan de Van Grobbendoncklaan in ’s-Hertogenbosch opgeleverd. Het pand biedt 66 studio’s en appartementen en eigen parkeerplaatsen.

De oppervlakte van de appartementen varieert van circa 24 m² tot circa 65 m², met elk een eigen indeling. De woningen zijn volledig gemeubileerd en hebben een eigen badkamer en modern ingerichte keuken voorzien van inbouwapparatuur.

De woningen worden verhuurd op basis van short stay via verhuurorganisatie DenBosch2Stay. Voor Nederlandse studenten en young professionals geldt een maximale huurtermijn van 6 maanden. Voor internationale studenten en expats geldt een maximale huurtermijn van 1 jaar. De all-in huurprijs is vanaf €840,- per maand.

Het Pieter Breugelhuis werd in 2014 aangekocht door Van Deursen Group. Door de herontwikkeling is het woongebouw verduurzaamd en hebben de appartementen energielabel C verworven. Bouwgroep Moonen was verantwoordelijk voor de bouw van De Donck.

Vorig jaar leverde Van Deursen Group herontwikkelingsproject Florijn op in de binnenstad van Den Bosch. In het voormalige Van Lanschot kantoor werden 70 luxe appartementen gerealiseerd. Voor de commerciële ruimten op de begane grond sloot de eigenaar huurovereenkomsten met Yoghurt Barn en Søstrene Grene.