VolkerWessels en Bolton bouwen 51 woningen in Linschoten

De start van de bouw van de 51 woningen in plan Lindeweyde in Linschoten is vorige week op feestelijke wijze gevierd.

Project Lindeweyde is een deel van Voorvliet Zuid in het Utrechtse dorp Linschoten (gemeente Montfoort). Deze voormalige boomgaard grenst aan weilanden. De woningen van Lindeweyde zijn een aanvulling op de andere nieuwbouwwoningen die hier al zijn gebouwd. Lindeweyde heeft een dorps karakter passend bij de omgeving en voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en sportfaciliteiten zijn in de buurt. Door de variatie van woningen en de kwaliteit wordt de locatie volgens de ontwikkelaar een geliefd woongebied in een rustige, groene en waterrijke omgeving.

Het plan bestaat uit 51 woningen in diverse woningtypen zoals starterswoningen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kap woningen en één vrijstaande woning. De woonconcepten Bolton à la Carte en MyOwnHome boden de toekomstige kopers de mogelijkheid om onder begeleiding van een architect of met de online woningconfigurator hun droomhuis te ontwerpen. 

Het project wordt gerealiseerd door Bolton Bouw uit Zegveld (20 Bolton à la Carte woningen) en door VolkerWessels onderneming Bébouw Midreth uit Mijdrecht (31 MyOwnHome woningen).

De woningen zijn in januari 2016 in verkoop gegaan en waren binnen een half jaar verkocht. Naar verwachting worden de woningen in het vierde kwartaal van 2018 opgeleverd.