Desk020 biedt flexibele kantoorruimte op Amstel Business Park

In samenwerking met Tasman Properties en BNP Paribas Real Estate opent Gapph een nieuw business center op het Amstel Business Park in Amsterdam: Desk020.

Een uitstapje voor Gapph, aangezien het bedrijf zich vooral bezighoudt met leegstandbeheer in de breedste zin van het woord. Met het openen van het business center speelt Gapph in op de toegenomen vraag naar kleine, flexibele kantoorruimte binnen de ring van Amsterdam.

“Het concept Desk020 biedt ondernemers in Amsterdam de ruimte om hun bedrijfsactiviteiten volledig en in alle flexibiliteit te ontplooien. De vraag naar kantoorruimte onder een flexibel contract én met een concurrerende prijs in Amsterdam is groot. Met Desk020 spelen wij in op deze behoefte”, zo stelt Johan van Haaster, directeur van Gapph.

Desk020 is gelegen op het Amstel Business Park aan de H.J.E. Wenckebachweg 123. Het totale object is circa 12.000 m² vvo, waarvan een derde reeds voor langere tijd verhuurd is. Desk020 beslaat een deel van de overige ruimte. Ondernemers kunnen bij Desk020 kiezen uit een ruim aanbod aan faciliteiten zoals een fitnessruimte, een ruim opgezet en volledig operationeel meeting center en meerdere horecafaciliteiten.

BNP Paribas Real Estate is als asset manager betrokken bij de verhuur van deze locatie voor opdrachtgever Tasman Properties, eigenaar van het gebouw.