Regus opent vestiging in Amsterdamse Spiegelhof

Regus, aanbieder van flexibele werkplekken, opent begin 2018 een nieuw business center in het historische gebouw ‘Spiegelhof’ in het centrum van Amsterdam.

Het gebouw loopt van de Herengracht tot aan de Keizersgracht 555 en is nu nog in gebruik bij het internationale advocatenkantoor Hogan Lovells.

Het gebouw met een oppervlakte van ruim 3.800 m² is zeer centraal gelegen en heeft een uitstekende ligging ten opzichte van het openbaar vervoer. Op loopafstand bevindt zich de halte van de Noord-Zuidlijn aan de Vijzelstraat. Het gebouw beschikt tevens over een eigen twee-laags parkeergarage voor haar gebruikers onder het gebouw, wat een unicum is te noemen. Het business center zal plaats bieden aan ruim 500 werkplekken met ruimte voor ondermeer co-working, virtual office en meerdere vergaderruimten.

Patrick Bakker, EU CEO, Regus zegt: 'We zijn verheugd de aankondiging over de opening van ons nieuwste business center in een van de meest prestigieuze  gebouwen in het centrum van Amsterdam te mogen doen. Het gebouw zal geheel worden aangepast aan de hedendaagse en moderne behoeften van de flexibel ingestelde kantoorgebruiker. We verwachten een zeer sterke vraag van lokale kleinere ondernemingen, start-ups en flexwerkers maar ook van grotere internationale bedrijven welke zich graag in een dergelijke omgeving vestigen. De vraag naar flexibele werkplekken maakt een enorme groei door waarvan het einde nog lang niet in zicht is.'

Verhuurder Spiegelhof Vastgoed B.V. en Regus zijn een langjarige huurovereenkomst overeengekomen. Regus liet zich bij de aanhuur van het gebouw adviseren door DRS Makelaars. Spiegelhof Vastgoed B.V. werd geadviseerd door Óbidos.