Fittinq bouwt DC op Kempisch Bedrijvenpark

Fittinq, gespecialiseerd in verlichtingsartikelen, is gestart met de bouw van een distributiecentrum voor dochterbedrijf Lamp en Licht op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.

Het DC wordt gerealiseerd door Moeskops’ Bouwbedrijf uit Bergeijkop een kavel van 1,2 ha. 

Lampenlicht.nl is marktleider in Nederland in de online verkoop van verlichtingsartikelen. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt eigen lampen en armaturen en distribueert merken van derden. Moederbedrijf Fittinq verzorgt daarnaast voor andere webshops de pakketverzending, logistiek, inkoop, marketing en klantenservice.

Alle bestellingen uit Europa worden verzonden vanuit een centraal distributiecentrum. Vanwege ruimtegebrek in het huidige distributiecentrum wordt nieuwbouw gerealiseerd op het Kempisch Bedrijvenpark. Het distributiecentrum wordt gebouwd op een kavel van ruim 1,2 ha. Het gebouw biedt  ruimte voor kantoren, expeditie en een magazijn. Volgens planning wordt het nieuwe pand in juni 2017 in gebruik genomen.

Op het Kempisch Bedrijvenpark zijn op dit moment meer bouwactiviteiten. De nieuwbouw voor Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf en Cotax Transport is in juli gestart. Het nieuwe pand van VDL Fibertech Industries nadert de voltooiing en Van Dingenen Transport realiseert de uitbreiding van haar parkeerterrein.

Laatste nieuws

Evenementen