Equiniti KYC Solutions naar Houthavens

Equiniti KYC Solutions heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend aan de Danzigerkade 23 in de Houthavens.

De overeenkomst omvat 1542 m² kantoorruimte en 3 parkeerplaatsen. 

Huurder Equiniti KYC Solutions is aanbieder van 'Know Your Customer' (KYC) technologie en dienstverlening. Het bedrijf helpt organisaties om klanten te verifiëren en binnen te halen.

De voormalige houthavens aan de oevers van het IJ in Amsterdam worden getransformeerd tot een mixed-use gebied waar wonen, werken, cultuur en creativiteit samenkomen. Door het creëren van duurzame, kwalitatief hoogwaardige openbare ruimte en het bieden van ruimte aan dynamische bedrijven en culturele activiteiten, krijgt de Houthavens een levendige sfeer. Bedrijven die hier al gevestigd zijn, zijn onder andere Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Diesel, Aegis en Dedato Architecten.

Erik Beekman, Head of Tenant Representation bij Savills Nederland: "De Houthavens is een opkomend gebied in het westelijke deel van Amsterdam. De recente ontwikkeling van hoge kwaliteit en energieneutrale kantoren, hotels, woningen en het Theater Amsterdam, maken dit tot een zeer gewilde locatie. Deze levendige atmosfeer binnen de A10 ring sluit perfect aan bij de behoeften van Equiniti."

Savills adviseerde huurder Equiniti KYC Solutions. Heren2 is verantwoordelijk voor de verhuur namens Houthavens Beheer.