Hogan Lovells verhuist van Herengracht naar Zuidas

Hogan Lovells verhuist eind 2017 naar het volledig gerenoveerde Atrium-complex in het hart van de Zuidas.

Het internationale advocatenkantoor vestigt zich in de nieuw te bouwen Noord-toren, die momenteel aan de Strawinskylaan wordt ontwikkeld. In dit deel neemt zij 3000 m² op van de 7500 m² die het nieuwe gebouw gaat tellen. Hogan Lovells is momenteel gevestigd aan de Keizersgracht 555 in Amsterdam.

De Noordtoren van het Atrium telt nadat het voltooid is negen verdiepingen waarvan Hogan Lovells de bovenste drie zal betrekken. Het nieuwe kantoor is ontworpen om samenwerking binnen de organisatie te bevorderen, voldoet aan de hoogste standaarden wat betreft service, design, technologie en duurzaamheid en bevindt zich op één van de beste locaties van de Zuidas.

Schuin aan de overkant, net voorbij de snelweg A10, neemt Loyens Loeff in 2020 zijn intrek in het nog te bouwen Glasshouse. Zie daarover meer in het komende PropertyNL Magazine.

De renovatie van het Atrium met bijbehorende uitbreiding van de Noord- en Zuidtoren is een project van Icon Real Estate, bijgestaan door ontwikkelaar G&S Vastgoed.