Twee benoemingen bij Altera Vastgoed

Altera breidt zijn team uit met Philip Hosman, head of investor relations, en Pim Constandse, technisch manager woningen.  

Hosman (41) is afkomstig van Syntrus Achmea Real Estate & Finance waar hij de afgelopen negen jaar heeft gewerkt. Zijn laatste functie was director investor relations, waarbij hij verantwoordelijkheid was voor accountmanagement, business development, portefeuillemanagement en marketing & communicatie. Daarvoor werkte hij onder andere bij ABN Amro, State Street en Kasbank. Bij Altera wordt Hosman verantwoordelijk voor de verdere groei van de beleggingsportefeuilles in retail en residential en business development.

Constandse (46) is afkomstig van First Sponsor Group, waar hij de afgelopen 3,5 jaar senior manager of operations was. Daarvoor werkte hij onder andere als technisch manager bij Delta Lloyd Vastgoed. Constandse heeft 20 jaar ervaring op het gebied van onder andere operations en technisch management in vastgoed.

De benoemingen passen bij de groeiontwikkeling van Altera’s vastgoedportefeuille, vooral in retail en residentieel vastgoed en in lijn daarmee het toenemende beheerd vermogen in opdracht van Nederlandse en steeds vaker ook internationale institutionele beleggers.