Medipoint huurt 4205 m² logistieke bedrijfsruimte in Zwijndrecht

Medipoint heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van een logistiek bedrijfscomplex aan de Mandenmakersstraat 1a te Zwijndrecht.

Het gehuurde omvat 4205 m² bedrijfsruimte, 150 m² kantoorruimte, 1800 m² verhard buitenterrein alsmede 14 parkeerplaatsen. Het gehuurde is onderdeel van een groter bedrijfscomplex.

Medipoint is na Aigostar de tweede gebruiker die zich in korte tijd in het complex heeft gevestigd. Aigostar heeft namelijk per december 2016 circa 6000 m² bedrijfsruimte in gebruik genomen. Dankzij deze twee transacties is het complex binnen zeer korte tijd nagenoeg volledig verhuurd.

Medipoint is één van de grootste aanbieders van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Medipoint heeft winkels en uitleenpunten verspreid over het hele land en werkt samen met o.a. gemeenten en zorgverzekeraars. Medipoint zal de bedrijfsruimte aan gaan wenden voor de distributie, opslag, assemblage, reparatie en reiniging van revalidatiehulpmiddelen. De transactie betreft een verplaatsing van de huidige bedrijfsvoering en is ingegeven vanuit groei van de onderneming.

Ooms Makelaars partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder Berckheijde Private Investors Fund. Dit fonds is een initiatief van Berckheijde Vastgoed Beleggingen uit Noordwijk, dat nog acht andere fondsen onder beheer heeft.

Laatste nieuws

Evenementen