Urban Industrial verhuurt units in Haarlem, Wormerveer en Deventer

Urban Industrial heeft diverse bedrijfsruimten verhuurd in Haarlem, Wormer en Deventer.

Urban Industrial heeft een aantal leegstaande units verhuurd aan de Pieter Goedkoopweg 20-44 in Haarlem (foto). De belegger heeft dit bedrijfscomplex medio 2016 verworven. Het betreft een bedrijfsverzamelgebouw van circa 8000 m², dat ten tijde van de verwerving verschillende niet-verhuurde units kende. Urban Industrial heeft meerdere nieuwe huurders in het complex mogen verwelkomen. Zo zijn er nieuwe huurovereenkomsten gesloten met Lumission en Motoservice Spaarnestad en is er een huurovereenkomst met een zittende huurder voor 5 jaar verlengd. Hiermee heeft Urban Industrial ruim 2100 m² in het complex verhuurd, waardoor alle leegstand langjarig is ingevuld.

Daarnaast heeft Urban Industrial een aantal bedrijfsruimten verhuurd in het complex gelegen aan de Vrijheidsweg 34-38 te Wormerveer. Het complex bestaat uit 2509 m² bedrijfs- en kantoorruimte en is verhuurd aan verschillende huurders. Hiermee heeft Urban Industrial enkele zittende huurders kunnen faciliteren in hun verdere groei, waardoor de bezettingsgraad van het complex verder is gestegen.

Verder zijn er een aantal units verhuurd aan verschillende huurders in het complex gelegen aan de Dordrechtweg en Roermondstraat in Deventer. In totaal is er 2868 m² in dit complex verhuurd. Zo is de huurovereenkomst met Stichting Woonbedrijf Ieder1 voor 1440 m² bedrijfs- en kantoorruimte verlengd. Tevens heeft Urban Industrial twee nieuwe huurders weten te contracteren, waaronder Bouw- en Timmerfabriek De Haan die een unit heeft gehuurd ter grootte van 904 m² en is er 525 m² aan Design Veranda International verhuurd.
Urban Industrial heeft besloten het complex op te splitsen en in units te gaan verkopen aan de zittende huurders of andere gegadigden waarbij Urban Industrial tevens een financiering aanbiedt om de aankoop te faciliteren. Hiermee wordt verder invulling gegeven aan de strategie van Urban Industrial om haar leningenportefeuille voor het financieren van logistiek en industrieel vastgoed, verder uit te breiden.

Urban Industrial is een recent opgericht investerings- en financieringsplatform voor industrieel vastgoed.