Wouter Sanders van PON is corporate real estate manager van het jaar

Met 36% van de stemmen is Wouter Sanders van PON Holdings op 14 november verkozen tot Corporate Real Estate Manager van het jaar 2017.

Hij ontving deze prestigieuze prijs uit handen van juryvoorzitter Remco Kroeze (Executive Director CBRE) op het CREME Nederland jaarevent in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid te Hilversum. Hier konden dinsdag alle leden van CREME Nederland hun stem uitbrengen op de laatste drie overgebleven kandidaten.

Na maanden voorbereiding heeft de jury in oktober de 3 finale kandidaten bekend gemaakt in de race voor de titel Corporate Real Estate Manager van het jaar 2017. Wouter Sanders nam het vandaag in de laatste ronde op tegen Desiree Dongelmans, Manager Facilities & Real Estate bij Eneco en Pieter Truijens, Manager Vastgoedbedrijf bij de Gemeente Almere. 33% van de aanwezigen heeft gestemd op Desiree Dongelmans en Peter Truijens ontving 31% van de stemmen.

Wouter Sanders is de eerste kandidaat die deze award in ontvangst mag nemen. Jaarlijks zal deze award worden uitgereikt, waarbij uiteindelijk de eindgebruiker bepaalt wie met de prestigieuze prijs naar huis mag gaan.

CREME Nederland is hét onafhankelijke eindgebruikersplatform voor de corporate real estate manager die betrokken is bij huisvesting/vastgoed op strategisch niveau. De vereniging telt inmiddels ruim 140 leden die in totaal ruim 37 mln m² vastgoed in Nederland vertegenwoordigen als eindgebruiker.

 

Foto Beeld & Geluid op 14 november 2017 vlnr:
- Jurylid Hans Cijs, Manager Corporate Real Estate, AkzoNobel
- Jurylid Jan-Hein Tiedema, Executive Managing Director Netherlands, OVG
- Jury- en bestuurslid Saskia van der Avort, Director Corporate Real Estate, CGI
- Voorzitter Jury, Remco Kroeze, Executive Director, CBRE
- Willem Hetebrij, Ere-lid, CREME Nederland
- Jurylid Rob Boers, Region Real Estate Leader, Ernst & Young
- Pieter Truijens, Manager Vastgoedbedrijf, Gemeente Almere
- Wout-Jan Ykema, Voorzitter, CREME Nederland
- Wouter Sanders, Director Real Estate, PON Holdings
- Martijn Beckers, Verenigingsmanager CREME Nederland
- Desiree Dongelmans, Manager Facilities & Real Estate, Eneco
- Bas Lansdorp, CEO, Mars One
- Jurylid Jeroen Lokerse, Head of the Netherlands, Cushman & Wakefield
- Herman van der Berg, Founding Father, Creme Nederland