Wonam en Smit's Bouwbedrijf realiseren wooncomplex Coubertin

Wonam gaat met Smit's Bouwbedrijf een complex met 89 woningen op Zeeburgereiland realiseren.

Nog voor de zomer start Smit’s Bouwbedrijf met de realisatie van project ‘Coubertin’ in de Sportheldenbuurt op Zeeburgereiland. Coubertin wordt een wooncomplex ontwikkeld bestaande uit zes gebouwdelen. Het complex zal bestaan uit 2-, 3- en 4-kamer appartementen met een eigen parkeergarage. Coubertin wordt begin 2019 opgeleverd.

De ontwikkeling van Coubertin past in de ambitie van Wonam om de komende jaren 2.500 betaalbare huurwoningen te ontwikkelen voor middeninkomens met huurprijzen tussen de €725 en €1.100. Eerder realiseerde Wonam in Amsterdam de projecten King, Queen (West) en Square (Zuid, bij de RAI). In aanbouw zijn gebouw Poort van Toorop, Sandebak (Nieuw West) en Steltloper aan de Ertskade in Amsterdam Oost.

Smit's Bouwbedrijf is ruim 86 jaar actief in de ontwikkeling en bouw van projecten in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. De middelgrote onderneming heeft samen ontwikkelen, bouwen en werken hoog in het vaandel staan. Het werkgebied van Smit’s Bouwbedrijf bestrijkt de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Zie ook: www.smitsbouwbedrijf.nl

Wonam is een woningbouworganisatie die zich specifiek richt op de ontwikkeling van middensegment (vrije sector) huurwoningen in Amsterdam en Utrecht. Wonam heeft de ambitie om de komende jaren 2500 betaalbare huurwoningen te ontwikkelen met een huurprijs tussen de € 725 en € 1100.