Vinoo Khandekar van Bouwinvest naar Bureau Stedelijke Planning

Vinoo Khandekar (32) is per 1 februari aangetreden als Senior Consultant bij Bureau Stedelijke Planning. Hij gaat zich zowel op retail als wonen richten.

Vinoo Khandekar heeft ruim zes jaar ervaring als vastgoedadviseur met als specialisatie marktonderzoek en vastgoedbeleggingen. In zijn vorige baan bij vastgoedbelegger Bouwinvest REIM gaf hij advies over waar wanneer te investeren tegen welke prijs. Dit deed hij zowel voor Nederlandse als internationale vastgoedobjecten. Sectorbreed, met een focus op retail en woning assets. Daarvoor adviseerde hij voor Fakton de overheid over vastgoed- en gebiedsontwikkelingen.

Khandekar behaalde zijn beide Masters (Planologie en Real Estate Finance) aan de UVA. Dit jaar rondt hij zijn Real Estate Portfolio Management opleiding aan de Henley Business School te Reading af.

Bureau Stedelijke Planning verricht al 20 jaar onderzoek en adviseert over de ruimtelijke planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen in stedelijke gebieden en regio’s. Daarnaast leveren het bureau project- en procesmanagers op het gebied van de stedelijke ontwikkeling. Het team bestaat uit circa 35 medewerkers.