Viering start bouw ParkSingel fase 2 in Oegstgeest aan de Rijn

In juli is de bouw van de 49 woningen van ParkSingel fase 2 in nieuwbouwwijk Oegstgeest aan de Rhijn gestart.

Gisteren werd dit met de kopers, wethouder mevrouw W.E. Tönjann van de gemeente Oegstgeest, aannemer Dura Vermeer Bouw Zuid West en projectontwikkelaar BPD gevierd op de bouwplaats met het leggen van de eerste begane grond vloerplaat.

Over ParkSingel
ParkSingel fase 2, onderdeel van ParkSingel met totaal 130 woningen, bestaat uit 49 Stadsvilla's, Herenhuizen en Twee-onder-een-kap-villa's. Voor het ontwerp van de woningen heeft Zeinstra Veerbeek Architecten zich laten inspireren door 19e-eeuwse Oegstgeester architectuur, zoals de oude panden rondom het Wilhelminapark in Oegstgeest. Donderdag 21 september start de verkoop van de volgende fase van ParkSingel, met 28 woningen met de tuin aan het water. 

Over Oegstgeest aan de Rijn
Het ‘waterstadje' Oegstgeest aan de Rijn heeft groene lanen, mooi aangelegde plantsoenen, sfeervolle pleinen en veel variatie in bebouwing. De vele singels in het plan, die in open verbinding staan met de Oude Rijn, worden letterlijk overbrugd. In de wijk zijn en komen de nodige voorzieningen. Naast de brede basisschool ‘Het DOK' is een kinderopvang, muziekschool en een kunstenaarsvereniging. Vanaf 2019 vind je hier - bij de entree van de wijk – ook supermarkt Jumbo en dagwinkels zoals een traiteur, een bakker en een visboer.

Laatste nieuws

Evenementen