Vier verhuurtransacties in Hoofddorp

Sebald heeft voor de Royal Properties Group (RPG) in Q1 2018 vier verhuurtransacties afgesloten voor South Point Offices.

Interxion, actief op het gebied van ‘cloud-neutral colocation data centers’ in Europa, heeft in totaal 4900 m² langjarig aangehuurd. Het hoofdkantoor heeft hiermee de beschikking over een eigen gebouw met parkeergarage. De verhuurder werd bijgestaan door makelaar Cushman & Wakefield.

Huurder Idexx Laboratories breidt zijn ruimte uit met een extra verdieping van 856 m². Het bedrijf huurt hiermee gebouw F van 6300 m² nu volledig. De huurder werd bijgestaan door makelaar Solved.

In gebouw B zijn de huurders Semmtech met 499 m² en RPD met 237 m² erbij gekomen. Bestaande huurder MovingDot breidt zijn ruimte ook uit. Vorig jaar werd al de kantoorruimte met extra hoogte op begane grond omgetoverd tot coffeebar Macchiato.

Sebald kocht het gebouw begin 2016. De gebouwen van South Point Offices zijn medio vorig jaar volledig gemoderniseerd en van energielabel D naar B opgewaardeerd.