Verkoop woningen Leidsche Rijn Centrum op stoom

De verkoop en verhuur van woningen in Leidsche Rijn Centrum verloopt volgens de ontwikkelaar (een combinatie van ASR Vastgoed Projecten en Vesteda) voorspoedig.

De 16 woningen van De Letna in Leidsche Rijn Centrum (eerste beeld) zijn na een inschrijfperiode van 12 dagen in één keer onder optie. Datzelfde gebeurde bij onder andere de verkoop van appartementen in De Phoenix, De Frederik en De Edmund. Niet eerder was er zoveel animo per woning: er waren bijna vijf keer meer geïnteresseerden dan beschikbare woningen.

Het volgende appartementengebouw: de Belvedere
Over een maand gaan de volgende woningen van Leidsche Rijn Centrum in verkoop. Het volgende gebouw is De Belvedere, met onder andere woningen aan de Parijsboulevard en het Hof van Bern (tweede beeld): appartementen met eigen buitenruimte, allemaal een eigen parkeerplaats en een gezamenlijke groene binnentuin. De appartementen met één, twee en drie slaapkamers variëren in oppervlaktes van 55 tot 130 m².
 
Ook succesvolle huur in Leidsche Rijn Centrum
Inmiddels zijn ook zo goed als alle huurappartementen die al in verhuur zijn gebracht, verhuurd. Nog eind dit jaar brengt Vesteda de vrije-sector-huurappartementen van de laatste vier gebouwen van het stadscentrum in verhuur. De verwachting is dat bij de opening van het winkelcentrum in het voorjaar van 2018 alle woningen verkocht en verhuurd zijn.