Ventolines verhuist naar WTC Almere

Ventolines heeft een langjarig huurcontract afgesloten voor 710 m² kantoorruimte in het gebouw WTC Almere, in het stationsgebied van Almere.

Ventolines zal vanaf 1 oktober 2018 zijn intrek nemen op de 25e verdieping van het gebouw aan de PJ Oudweg 4 te Almere.

Ventolines is een dienstverlener van duurzame energieprojecten en houdt zich bezig met de ontwikkeling, financiering, bouw en beheer van windenergie op land, water en zonne-energie. Momenteel is het bedrijf gevestigd in het Agrico-gebouw te Emmeloord.

In WTC Almere zijn onder meer Leaseplan en Infomedics gevestigd. Onlangs heeft de gemeente renovatieplannen voor het stationsgebied bekend gemaakt, mede in verband met de organisatie van de Floriade 2022. Dit zal een extra impuls geven aan het stationsgebied. Door de aanstaande opening van een hotel en een Loetje-restaurant in het naastgelegen gebouw transformeert het stationsgebied van Almere steeds meer tot een ontmoetingsplek met een goede functiemix, zegt Spring Real Estate.

Chalet Group Management is door verhuurder Basket Star Acquisitions aangesteld als assetmanager en is tijdens deze transactie geadviseerd door Spring Real Estate Amsterdam, in collegiale samenwerking met Savills Agency. Ventolines is tijdens deze transactie geadviseerd door Arcuris Makelaars.