Veertiende Nederlandse vestiging van Hornbach geopend

Woensdag, twaalf maanden na de start van de bouw, opent bouwmarkt Hornbach de deuren van zijn nieuwste vestiging in Zwolle.

Het is de veertiende vestiging van het Duitse familiebedrijf in Nederland. Met een oppervlakte van 15.000 m² is het de grootste bouwmarkt van de provincie Overijssel.
"Na de openingen van onze vestigingen in Amsterdam en Den Haag vorig jaar breiden we nu verder uit”, vertelt Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland. “De vestiging in Zwolle is gunstig gelegen, direct aan de afrit van snelweg A28. Hierdoor kunnen we een grote groep doe-het-zelvers bereiken. Ook uit de aangrenzende provincies Gelderland en Flevoland verwachten we klussers.”

Hornbach Zwolle is een volwaardige projectbouwmarkt met tuincentrum, dierenafdeling en afhaalcentrum. De bouwmarkt heeft een en assortiment van 120.000 artikelen en biedt tientallen services.

21 jaar geleden schoven de deuren van de eerste Nederlandse Hornbach-vestiging open in Zaandam. De Duitse keten, waarvan het hoofdkantoor in Bornheim staat, gaat ook nog nieuwe vestigingen openen in steden als Apeldoorn, Duiven, Enschede en Nijmegen.

Hornbach is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 19.000 medewerkers.

Laatste nieuws

Evenementen