Vastgoedspecialisten starten nieuw platform

Vastgoed- en investeringsspecialisten Arjan Kooman (39), Roy Erkelens (38) en Karim Homam (37) starten eigen investeringsplatform onder de naam MARK, gevestigd in Amsterdam.

Het platform is de schakel tussen (inter)nationale investeerders en vermogensbezitters, zij matchen lokale vastgoedkansen via het eigen uitgebreide lokale netwerk. MARK is een exclusief partnership met het in Londen gevestigde Private Equity fonds Meyer Bergman aangegaan. In deze samenwerking richt MARK zich op de acquisitie van kantoren en woningen. De partijen zijn geen onbekenden van elkaar. MARK werkt sinds de oprichting samen met Meyer Bergman middels hun participatie in het last mile logistieke platform onder de naam Crossbay.

Meyer Bergman werkt met Crossbay aan de opbouw van een pan-Europees fonds gericht op last mile logistieke gebouwen gelegen in stedelijke gebieden. Naar verwachting zal het Crossbay-fonds in de komende twaalf maanden uitgroeien tot een vermogenswaarde van 1 miljard, waartoe komende periode veel acquisities zullen plaatsvinden. ‘MARK en Crossbay Netherlands zijn onze exclusieve samenwerkingspartners voor de Benelux regio. De partners van MARK hebben een uitstekend netwerk om de groei van Meyer Bergman en Crossbay te waarborgen. Zij hebben alle expertise in huis en kennen de Benelux-markt om deze ambitie te doen slagen. We kijken uit naar de samenwerking en acquisities die hieruit zullen voortkomen’, aldus Marcus Meijer, Chief Executive van Meyer Bergman.