VMB Metaalbewerking verhuist naar Hengelo

Het volledig gerenoveerde bedrijfspand op het bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid in Hengelo is aan VMB Metaalbewerking verhuurd.

Het pand van circa 1450 m² aan de Opaalstraat bestaat uit kantoorruimte en een bedrijfsruimte voorzien van diverse kranen. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein.
Het bedrijfspand is gelegen op het bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid. Dit is met circa 500 bedrijven en 10.000 arbeidsplaatsen het grootste bedrijvenpark in Twente.

VMB Metaalbewerking was op zoek naar een moderner bedrijfspand dat beter bij het huidige imago van het bedrijf past. Met het pand aan de Opaalstraat 42 in Hengelo hebben zij hun nieuwe plek gevonden. Vanaf 1 februari 2020 verhuizen zij vanuit Oldenzaal naar Hengelo.
VMB Metaalbewerking bestaat al ruim 40 jaar jaar en levert maatwerk op het gebied van metaalbewerking zoals balustrades, metalen binnen- en buitentrappen en kraanbaanconstructies. VMB Metaalbewerking beweegt zich voornamelijk in de industrie– en bouwsector, maar ook vragen uit de techniek en uit de particuliere markt gaan ze niet uit de weg.

Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder.