Uitbreiding bij Dudok

Marjolein Smits van Oyen is als commercieel asset manager in dienst getreden bij Dudok Groep. Hans de Bruin is gestart als technisch asset manager.

Smits van Oyen is verantwoordelijk voor new business in groot Rotterdam en daarnaast voor het commercieel beheer van de bestaande portefeuille en het aantrekken van nieuwe huurders. Zij was de afgelopen 6 jaar in dienst bij Ooms Makelaars als register makelaar en taxateur, waar zij zich bezighield met taxaties, verkoop- en aankoopadviezen.

De Bruin is verantwoordelijk voor het aansturen van de voorbereiding en uitvoering van beheer- en onderhoudswerkzaamheden van de vastgoedportefeuille. Hij was de afgelopen 18 jaar werkzaam in diverse functies bij Colliers International, waarvan de laatste jaren als Senior Technisch Manager op de afdeling Management of Owners Association. Hier was De Bruin verantwoordelijk voor het technisch beheer van de diverse complexen binnen zijn portefeuille.

Dudok Groep is een jonge ontwikkelende investeerder in zowel residentieel als commercieel vastgoed. De bestaande vastgoedportefeuille bestaat momenteel uit circa 350.000 m² plus een aantal forse ontwikkelingen die het komende jaar gerealiseerd gaan worden.